• Nieuw product
search

H-standaard inclusief 2 voerbakken

€ 32,00
Inclusief belasting

Ideaal voor honden met nek- of rugklachten. 

Aantal
Op voorraad

Met een H-model voerstandaard maak je het leven van jou en je hond een stukje makkelijker. Zo voorkom je met een voerstandaard viezigheid en krassen op je vloer.

De zware metalen standaard is in hoogte verstelbaar van 15 cm tot 40 cm en bevat twee vaatwasser bestendige RVS-bakken met een diameter van 28 cm. De extra klem zorgt ervoor dat de bakken goed op hun plaats blijven staan.

 

Materiaal:
De bakken zijn gemaakt van RVS waardoor deze makkelijk zijn schoon te maken en ook in een vaatwasser kunnen. Ook kunnen hierdoor geen bacteriën en of vieze geurtjes van de brokken of het natvoer in het materiaal trekken.

De standaard is verstelbaar zodat de bakken op de juiste hoogte kunnen worden ingesteld voor jouw hond. Dit is vooral ideaal voor honden die last hebben van hun nek of rug en daardoor niet te ver door kunnen buigen. Hierdoor worden de spieren en gewrichten ontlast.

 

Let op:
Zet de bakken bij gezonde honden niet te hoog. Een gezonde hond kan prima bukken voor zijn voer of water. Een te hoge bak kan de kans op een maagkanteling vergroten.

h-standaard+voerbakken
5 Items
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.