Gentle Leader en Halsband, classic

Classic halsbandHalsband

Een goede halsband is essentieel, voor u maar zeker ook voor de veiligheid van uw hond.

Nekstuk1Onze 3-strengs gedraaide halsbanden met een dikte van 10 mm zijn gebaseerd op een sliplijn maar u hebt zelf volledig de keuze om hem als sliplijn, correctielijn of als halsband te gebruiken door de unieke dubbele stop die u zelf naar behoren in kunt stellen.

 

Dit systeem wordt ook wel trainingshalsband met dubbele stop genoemd en wordt ook veel gebruikt door trainers en hondenscholen. Uw hond zal met dit systeem minder trekken aan de lijn. 

 

De halsbanden hebben diverse diameters.  Houdt bij het opmeten van de nek rekening met het dikste deel van de omtrek van het hoofd omdat daar de halsband overheen moet!!!

 

Classic Gentle-LeaderGentle Leader

Naast onze 3-strengs gedraaide halsbanden, kunt u ook een 3-strengs gedraaide "Gentle Leader" voor uw hond gebruiken. Dit is speciaal soort halsband die u als hoofdstel kunt gebruiken. U kunt uw hond hierdoor begeleiden via het hoofd. Dit vergt wel enige training maar heeft als voordeel dat uw hond nog minder zal trekken. Als u HIER klikt, dan opent u een bijlage waarin u ook een filmpje kunt downloaden hoe u deze 'Gentle Leader' kunt gebruiken. Houdt bij het bestellen wel rekening met de extra lengte die u nodig hebt om de "Gentle Leader" om het hoofd heen te gebruiken.

  

Kies hieronder uw product. Om sneller uw gewenste product te vinden, kunt u het filter aan de linkerzijde gebruiken.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters