Bij Abany Quality Design kunt u op verschillende manieren betalen. Al deze manieren zijn beveiligd volgens de laatste technieken van veilig betalen via het Internet, het zogenaamde 'Secure Socket Layer' (SSL).

Aan de S achter http of het 'slotje' in uw adresbalk kunt u zien dat deze website gebruik maken van een SSL-verbinding. Ook banken gebruiken deze technologie. Dit betekent dat u via een beveiligde internetverbinding (https) gegevens uitwisselt met ons. U weet dan zeker dat uw gegevens veilig en versleuteld uitgewisseld worden volgens industriële standaarden. Bij het maken van deze veilige verbinding worden digitale sleutels gebruikt. Om er zeker van te zijn dat het een digitale sleutel van Abany Quality Design is, wordt deze gecontroleerd door een certificaatbeheerder.

 

In de Abany Quality Design Store kunt u op de volgende manieren betalen:

 • iDEAL
  iDEALMet iDEAL kunnen Nederlandse klanten direct betalen via de online betaaldienst van hun bank. De klant wordt tijdens de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van hun eigen bank waar ze kunnen inloggen en de betaling kunnen goedkeuren.
 • Bancontact
  BancontactMet Bancontact kunnen Belgische klanten direct betalen via de online betaaldienst van hun bank. De klant wordt tijdens de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van hun eigen bank waar ze kunnen inloggen en de betaling kunnen goedkeuren.
 • KBC/CBC betaalknop
  KBC/CBCMet de KBC/CBC betaalknop kunnen Belgische klanten direct betalen via de online betaaldienst van hun bank. De klant wordt tijdens de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van hun eigen bank waar ze kunnen inloggen en de betaling kunnen goedkeuren.
 • Bankoverschrijving
  OverschrijvingAls u voor deze betaalmethode kiest dan ontvangt u de betaalgegevens waarheen u het bedrag van uw bestelling kunt overmaken met het bijbehorende bestelnummer.