Half-checklijn - vrijlooplijn

half-checklijnGeeft uw hond de vrijheid tijdens het lopen zonder druk op de nek te geven, behalve als de hond zelf druk op de lijn zet. Deze ideale hondenlijn is veel gevraagd door hondenbezitters.

Wat is een half-checklijn?

Vrijlopplijn1Abany Quality Design half-checklijn (ook wel halfsliplijn of vrijlooplijn genoemd) geeft je iets meer controle over je hond, zonder het verstikkende effect van een sliplijn/slipketting. De kans dat je hond uit zijn half-checklijn  ontsnapt tijdens wandelingen, is aanzienlijk kleiner dan bij een standaard klikgesp halsband.

 

De half-checklijn is voor iedere hond geschikt. Je schuift een half-checklijn eenvoudig over de kop van de hond. Gaat de hond trekken, dan wordt een kleine lus aangetrokken waardoor de halsband kleiner wordt en iets strakker om de hals sluit. Dit helpt ontsnappen te voorkomen.
Wanneer de half-checklijn juist is afgesteld, hangt deze losjes om de nek en zal de hond er alleen iets van merken wanneer hij aan de lijn gaat trekken.

 

Alle half-checklijnen worden op maat gemaakt voor uw hond, maar zijn nog wel te verstellen. Meet de halsomtrek van uw hond. Deze mag u heel strak meten. De halsomtrek moet geen marge hebben. De extra marge wordt al gecreëerd door de lus die aan het einde van de lijn zit.

 

De lijn heeft een dikte van 8 mm en is verkrijgbaar in diverse werklengtes (=begin handvat tot begin nekstuk). Wilt u een afwijkende lengte of nekstuk? Neem dan contact met ons op via sales@abany.nl.

 

Kies hieronder uw product. Om sneller uw gewenste product te vinden, kunt u het filter aan de linkerzijde gebruiken.

Er zijn 31 producten.

Item 1-12 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters