Jachtlijn - vanglijn, reehoornstop (6 mm)

Jachtlijn-rehhornstopReehoornExclusief voor u als klant leveren wij ook zeer soepele 6 mm jachtlijnen met Reehoorn (Hertengewei) stopjes.
De geweven jachtlijn gaat om als de hond aan de lijn moet lopen en gaat helemaal af op het moment dat de hond los mag lopen. Omdat de hond dus helemaal niets om heeft als hij losloopt, loopt hij daarbij ook niet het risico dat hij met een halsband of tuig achter een tak of iets dergelijks blijft haken.

Dit natuurlijke product geeft uw hondenlijn een prestigieuze look. De duurzame Reehoornstopjes leveren wij als enkele en als dubbele stop en de lijn is verkrijgbaar in diverse werklengtes (=begin handvat tot einde lijn/ring).

 

Enkele ReehoornstopDubbele ReehoornstopWaarom een stop met Reehoorn? Omdat Reehoorn duurzaam en slijtvast is. Zo zal een Reehoornstop nooit overbodige ruimte krijgen zodat uw lijn nooit tijdens een wandeling of training spontaan open zal gaan.

 

Onze Reehoorn komt van een natuurlijk proces. Als u HIER klikt, dan opent u een bijlage waarin kunt zien hoe Reehoorn ontstaat en kunt u ook een film zien van Natuurbeheer over Reehoorn. Omdat Reehoorn een natuurproducten is, kan het uiterlijk van het Reehoorn materiaal er iets anders uitzien dan op de foto.

 

Kies hieronder uw product. Om sneller uw gewenste product te vinden, kunt u het filter aan de linkerzijde gebruiken.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters