Looplijn - speurlijn, standaard

looplijn/speurlijnGoede looplijnen / speurlijnen zijn een essentieel onderdeel van de basisuitrusting voor het begeleiden van uw hond. Of uw voorkeur nu gaat naar wandelen op het strand of in het bos, spelen of oefenen met het gedrag van uw hond of speuren, hier vindt u de perfecte lijn voor elke situatie.

Looplijn1De lijn heeft een dikte van 8 mm en wordt geleverd in diverse lengten. Wilt u een afwijkende lengte? Neem dan contact met ons op via sales@abany.nl.

 

Bij bestelling kunt u kiezen om kleine musketonhaken te laten monteren (voor honden tot 12 kilogram) of om de standaard grote musketonhaken te laten monteren (voor honden zwaarder dan 12 kilogram).

 

Ingestoken handvatOok leveren wij deze looplijn zonder handvat. Hierbij wordt dan het uiteinde ingestoken en is dan iets dikker zodat u de lijn  wel goed kan vastpakken. Deze lijn kunt u dan gebruiken als de hond los loopt waardoor u nooit het probleem krijgt dat de lijn ergens achter blijft haken.

 

Indien uw hond geen eigen halsband heeft, kunt u ook aanvullend een geweven halsband of "Gentle Leader" in een gelijke kleur bestellen.

 

Kies hieronder uw product. Om sneller uw gewenste product te vinden, kunt u het filter aan de linkerzijde gebruiken.

Er zijn 31 producten.

Item 1-12 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters