Jachtlijn - vanglijn, classic

Jachtlijn, model 2JachtDeze 3-strengs gedraaide jachtlijn gaat om als de hond aan de lijn moet lopen en gaat helemaal af op het moment dat de hond los mag lopen. Omdat de hond dus helemaal niets om heeft als hij losloopt, loopt hij daarbij ook niet het risico dat hij met een halsband of tuig achter een tak of iets dergelijks blijft haken.

Enkele stopDeze lijn leveren wij inclusief enkele stop voor minimale correctie op de nek en heeft een dikte van 10 mm. Als u kiest voor een dubbele stop op de lijn, dan rekenen wij daarvoor een meerprijs van € 0,50. Deze lijn is verkrijgbaar in diverse werklengtes (=einde handvat tot eind ring).

  

Gentle Leader

Om deze lijn optimaal te benutten, kunt u hem ook  gebruiken als "Gentle Leader". Dit wil zeggen als hoofdstel. U kunt uw hond hierdoor begeleiden via het hoofd. Dit vergt wel enige training maar heeft als voordeel dat uw hond minder zal trekken. Als u HIER klikt, dan opent u een bijlage waarin u ook een filmpje kunt downloaden hoe u deze jachtlijn als 'Gentle Leader' kunt gebruiken.
Veel succes.

  

Kies hieronder uw product. Om sneller uw gewenste product te vinden, kunt u het filter aan de linkerzijde gebruiken.

 

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters