Gentle Leader en Halsband, standaard

Halsband dubbele stopHalsband

HalsbandEen goede halsband is essentieel, voor u maar zeker ook voor de veiligheid van uw hond.

Onze halsbanden met een dikte van 8 mm zijn gebaseerd op een sliplijn maar u hebt zelf volledig de keuze om hem als sliplijn, correctielijn of als halsband te gebruiken door de unieke dubbele stop die u zelf naar behoren in kunt stellen.

 

Dit systeem wordt ook wel trainingshalsband met dubbele stop genoemd en wordt ook veel gebruikt door trainers en hondenscholen. Uw hond zal met dit systeem minder trekken aan de lijn. 

 

De halsbanden hebben diverse diameters.  Houdt bij het opmeten van de nek rekening met het dikste deel van de omtrek van het hoofd omdat daar de halsband overheen moet!!!

 

Gentle LeaderGentle Leader

Naast onze halsbanden, kunt u ook een "Gentle Leader" voor uw hond gebruiken. Dit is speciaal soort halsband die u als hoofdstel kunt gebruiken. U kunt uw hond hierdoor begeleiden via het hoofd. Dit vergt wel enige training maar heeft als voordeel dat uw hond nog minder zal trekken. Als u HIER klikt, dan opent u een bijlage waarin u ook een filmpje kunt downloaden hoe u deze 'Gentle Leader' kunt gebruiken. Houdt bij het bestellen wel rekening met de extra lengte die u nodig hebt om de "Gentle Leader" om het hoofd heen te gebruiken.

  

Kies hieronder uw product. Om sneller uw gewenste product te vinden, kunt u het filter aan de linkerzijde gebruiken.

Er zijn 31 producten.

Item 1-12 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters