Schouderlijn, standaard

Schouderlijn zonder musketonEen hondenlijn is handig voor de hond maar als baas kan je er ook veel last van hebben. Waar moet ik hem laten als de hond los loopt, en hoe ga ik het straks doen met de boodschappen of bijvoorbeeld de kinderwagen?

Met deze aankoop wordt dit super simpel. Hang hem over de schouder en je hebt je handen vrij. Deze robuuste schouderlijn voor de hond is een handige lijn die in een handomdraai kan worden aangepast om rond de schouder te hangen. Deze lijn geeft u daardoor de vrijheid tijdens de training of uitlaten omdat u geen lijn in uw handen heeft. Ook kan deze lijn als een 3 meter lange uitlaatlijn met handvat gebruikt worden.

  Schouderlijn

Gentle Leader

Door de lange lengte van de lijn kunt u hem ook  gebruiken als "Gentle Leader". Dit wil zeggen als hoofdstel. U kunt uw hond hierdoor begeleiden via het hoofd. Dit vergt wel enige training maar heeft als voordeel dat uw hond minder zal trekken. Als u HIER klikt, dan opent u een bijlage waarin u ook een filmpje kunt downloaden hoe u deze schouderlijn als 'Gentle Leader' kunt gebruiken.
Veel succes.

  

Kies hieronder uw product. Om sneller uw gewenste product te vinden, kunt u het filter aan de linkerzijde gebruiken.

 

Er zijn 32 producten.

Item 1-12 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters