• -€ 5,00
search

Guillotine nageltang

€ 14,95
€ 9,95 € 5,00 korting
Inclusief belasting

Nagelschaar voor Huisdieren

Met behulp van deze nagelschaar zorg je er op een gemakkelijke manier voor dat de nagels van je hond, kat of konijn kort blijven.
De schaar is gemaakt van RVS staal en gaat lang mee.
Het mesje is uitneembaar om te slijpen.
Voor alle hondenrassen.

Specificaties:

  • Materiaal: RVS
  • Kleur: Zilver
  • Afmetingen: 12.5 x 7.5 cm
  • Diameter oog: 18 mm
Aantal
Op voorraad

Nageltang voor  alle huisdieren.

Guillotine klinkt niet zo vriendelijk, echter is er niks onvriendelijks aan deze nageltang. Deze honden nageltang snijdt de nagels namelijk glad en strak af, zodat er geen splintertjes ontstaan die schade kunnen aanrichten aan zowel de hond als meubilair.  

Het goed verzorgen en het bijhouden van de nagels bij honden is van groot belang voor de gezondheid van uw hond. Het op tijd knippen van de nagels van de hond zorgt ervoor dat de nagels niet te lang worden en blijven doorgroeien. Indien dat wel gebeurd zal de hond niet meer goed kunnen lopen.

In principe slijten de nagels van honden ook al bij het wandelen op de tegels en andere harde ondergronden, maar het is dus van belang om goed in de gaten te houden dat ze niet te snel groeien en zo nodig in te grijpen door ze te knippen.

Tijdens het knippen van de nagels van de hond moet u er op letten dat u alleen in het "dode" gedeelte knipt, anders knipt u in het leven en dat gaat bloeden en doet erg pijn bij de hond. Dit is makkelijker te zien bij honden met lichte nagels dan honden met donkere nagels. (Bij honden met lichte nagels zie je dat het leven roze is. Bij honden met donkere nagels is dit niet te zien). Knip daarom steeds een klein puntje van de nagel af en niet in 1 keer een heel groot stuk.

20218101
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.