search

Abany zalmhuid

€ 4,50
Inclusief belasting
Gewicht
Aantal
Op voorraad

ABANY zalmhuid is een heerlijke, gezonde snack voor jouw hond en is ideaal als trainer of als lekker tussendoortje. Ook passen ze zeer goed in een hypoallergeen dieet. Zowel volwassen honden als pups kunnen van deze heerlijke gezonde snacks genieten.

De zalmhuiden zijn rijk aan vitaminen en mineralen en worden op lage temperatuur gedroogd zodat de voedingsstoffen, smaak en aroma optimaal behouden blijven. 

De snack is een 100% natuurlijk product en bestaat uit pure huid van de Noorse zalm en bevatten de goede omega vetzuren (3-6-9) in de juiste verhouding. Deze vetten vind je in grote hoeveelheden precies onder de huid van de zalm. 
De zalm die hiervoor wordt gebruikt is vrij van antibiotica, pesticiden, kunstmatige ingrediënten en andere ongewenste producten. 
ABANY snacks zijn van de allerhoogste kwaliteit en gemaakt met respect voor dier en milieu. Voor onze vissnacks gebruiken wij alleen vis dat duurzaam wordt gekweekt zonder toevoegingen zoals antibiotica, pesticiden en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Op deze manier vissen wij onze zeeën en oceanen niet leeg. 
Onze vissnacks worden natuurlijk en langzaam gedroogd zodat de voedingsstoffen, smaak en aroma optimaal behouden blijven. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze  en draait geheel op zonne-energie. Dit alles zonder afvalproductie en zonder uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2.

abany_zalmhuid_bites_100
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.