Lakse Kronch

Honden beloningskoekjes, 100% zalm

€3.99
(Incl. 21% btw)
productnummer: lakse_kronch_175
Gewicht:

Lakse Kronch Original Zalmsnacks

Lakse Kronch Original zijn lekkere en gezonde hondenkoekjes gemaakt van alleen maar zalm. Daar doet uw hond alles voor!
De snacks zijn gemaakt van 100% verse zalm, hebben een zeer hoge acceptatie en bevatten de essentiële onverzadigde vetzuren Omega-3 en Omega-6.
Henne's Lakse Kronch "Original" zalmsnacks zijn 100% graanvrij en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen of zout of suiker. Dit maakt Henne Kronch "Original" het ideale hondenkoekje voor honden met een gevoelige maag of gevoelige darmen.

Het hondenkoekje voor training, beloning of tussendoor.
Lakse Kronch "Original" Zalmsnacks zijn ideale trainingskoekjes voor tijdens de africhting, gehoorzaamheidscursus, beloning of als absolute verwennerij van uw hond. Ze zijn bovendien erg gemakkelijk te portioneren zodat u ook kleinere beloningen kan geven. Veel hondenscholen werken met Lakse Kronch "Original" als trainingskoekje en zijn hier heel erg enthousiast over!

Goed voor de vacht, huid en het hart van uw hond.
De Omega-3 & Omega-6 vetzuren uit de zalm hebben een goede invloed op de huid en vacht van uw hond. Mede door de Omega-3 & Omega-6 vetzuren zal de vacht vol en glanzend worden. Deze vetten zijn bovendien ook goed voor het hart en bloedvaten van de hond.

Hersluitbare verpakking
De Henne Kronch "Original" Zalmsnacks zijn verkrijgbaar in een handige hersluitbare foliezak. Onze verpakking van 175 gram is handzaam en ideaal om overal, waar u en uw hond naartoe gaan, mee te nemen. Daarnaast blijven de hondenkoekjes in de foliezak heerlijk krokant en vers. Met de grootverpakking van 600 gram heeft u altijd een grote hoeveelheid snacks op voorraad. Ideaal!

Bewaaradvies:
Koel en donker bewaren. Stel de zakken niet bloot aan fel zonlicht.

Analyse (voedingswaarde per 100 gram)
  • Energie: 570 kcal.
  • Ruw Eiwit: 39,8 g.
  • Ruw Vet: 44,9 g.
    • waarvan EPA (eicosapentaeenzuur): 1,34 g.
    • waarvan DHA (docosahexaeenzuur): 2,09 g.
  • Meervoudig onverzadigde vetzuren: 12,6 g.
  • Ruwe As: 10,3 g.
  • Water 7,0 g.
© 1999 Abany Quality Design - Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes